Vecka 44 del 1

Diverse premiärer avklarades under tisdagen - för Démantur blev det skogspremiär och Bera fick återigen vara reseledare.

Fífill reds ute i inackorderingarnas sommarhage, vilket kan vara ganska förvirrande för unghästar, då det är helt annorlunda än att rida i paddock eller skogen där det finns tydliga vägar att följa. Fífill har även mött förbipasserande bilar vid vägen och dessutom gått en sväng i maskinhallen bland lastare, traktor och diverse saker han aldrig sett förr.

Bjartur fick en annan ryttare, Mósarts matte Marie, på ryggen. En mycket lycklig Marie red först runt i rundcorallen, till en början med Jennie som ledare, och därefter själv i både tölt och trav. Sedan bar det iväg till paddocken.

Alfur reds i paddocken, men p.g.a dåligt ljus blev det få bilder på detta.  Ganti hade, till sin stora besvikelse, ledigt idag, så han var mycket intresserad av vad de andra hästarna gjorde.  Särskilt spännande tyckte Ganti Maries premiärtur på Bjartur var, och han stod som fastlimmad precis utanför rundcorallen för att kunna se vad som försiggick därinne.

3 reaktion på “Vecka 44 del 1

  1. Alltså,mor kände sig väldigt lagom.Och som sagt,mycket glad.Kämpar fortfarande med att få ner mungiporna från öronen!

  2. Ooooooooooh! Jag vill veta alla detaljer imorgon! Stora steg stampar skogsvägen! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.