Valparna 9 veckor

Hanen är utflyttad och redan en älskad familjemedlem i sitt nya hem, där han även har en hund och en katt som lekkompis. Tikarna, Poppy och Daisy, stannar ett tag till och roar sig kungligt med att bära omkring på torra grenar och försöka ta dem från varandra.  Vad de ska göra med grenarna är det inte riktigt någon av dem som vet - det viktiga är att vara den som har en gren.

valparna1008273 valparna100827 valparna1008274 valparna1008272

Påskritten

Bättre sent än aldrig - här är bilderna från påskritten med äggjakt. Letade påskägg gjorde Jacob och Jesper Bergman på Von respektive Jökull med mamma Jennie i täten, Nina B och Atli, Nina S och Björk, Linn och Mósa, Anita och Leira, Lisbeth och Gestur, Mósarts mattar Jonna och Marie på Bestaskin och medhavda hästen Rökkvi. Äggledare var Bene och Britt-Marie, som tidigare hade häst på Östergård.

Atlis lillebror

Den 2 juni fick Atli en hel-lillebror, Landi, som är en miniatyrkopia av honom. På bilderna är han alldeles nyfödd! Mamma är Mist från Östergård, helsyster till Beyla, och pappa är Álmur. Mist har även två Geysir-avkommor, Ganti och Kappi.

Uppfödare och ägare till guldklimpen är familjen Hersner, som även är lyckliga ägare till den vackre Thengill från Östergård.

babyatli2 babyatli4 babyatli babyatli