Hemsidan 3 år

Östergårds hemsida, as we know it, fyller tre år idag! Dessförinnan hade Östergård en annan hemsida som var producerad av en webbyrå, men den var svårskött och efter mycket trasslande och tragglande bestämde vi oss för att istället göra en egen hemsida och sköta allt själv. Det enda vi visste var att den skulle vara grön och att det skulle finnas massvis med bilder.

Här är hemsidan i sin första, ganska primitiva, version:
forstaversionen
Efterhand har olika undersidor, t.ex. blogg, inridningsblogg, sida för de inackorderade hästarna, övriga hästar, Facebooksida tillkommit och framsidan har fått mer innehåll. Grön har hemsidan förblivit och antalet bilder har ökat stadigt. Sidhuvud och bakgrund har varierats efter rådande årstid.

Några av de olika sidhuvuden vi haft:

Vecka 17 – killarna

Nu är även Démantur igång, med en överlycklig matte på ryggen. Även Bjartur och Fífill jobbar på. Fífill, som inte är med på bild idag, har bl.a. varit med på ridlektion tillsammans med husse, och Bjartur var ju den första som var igång. Resten har flyttat över till det stora sommarbetet där de är mycket upptagna med att äta. Bjartur hälsar för övrigt att hagkompisen Rökkvi har vaknat till liv nu är det är vår. - Kul att gamlingen lever, tycker Bjartur.